Emma Hult heter jag och är en byggnadsingenjör som de senaste 8 år varit riksdagsledamot för Miljöpartiet. Jag har varit ordförande i riksdagens Civilutskott främst jobbat med bostadspolitik, familjerätt, HBTQI- och idrottspolitik.

Tidigare har jobbat både som handläggare och projektledare. Nu vill jag hjälpa bygg- och fastighetsbranschen med den omställnings-utmaning dom står inför. Jag utgår från Jönköping men tar uppdrag i hela landet.

Ibland är jag skallig och ibland har jag hår. Det är för att jag har sjukdomen Alopecia. Sjukdomen är inte farlig men väldigt psykiskt påfrestande.

Politiker blev jag för att jag ville göra skillnad! Mitt politiska engagemang gör att jag kämpar för att en socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar politik ska få större genomslag.

Jag kämpar för att göra världen bättre, för alla!


Alla kan göra något
och tillsammans kan vi göra underverk!


Här finns mitt CV som pdf.

Ska vi hålla kontakten?

Vill du ha mina reflektioner om aktuell politik, utbildningar jag håller och event jag deltar på samt om hur det är att vara toppolitiker? Skriv upp dig på min maillista här nedan!

Och du, oroa dig inte, jag kommer inte fylla in inkorg. Men ibland förgylla den med spännande innehåll. Du kan givetvis avsluta din prenumeration när du vill.