Emma Hult (MP): ”Det måste bli roligare att vara miljöpartist”

Fotobyline: CBP/Jönköpings-Posten

OPINIONSINTERVJU. En grön skåning vill efterträda en annan grön skåning. Riksdagsledamoten Emma Hult, Trelleborgaren som 2007 kom att hitta hem under utbildningstiden i Jönköping, har sträckt upp handen och anmält intresse för att bli Miljöpartiets nästa partisekreterare efter Märta Stenevi som nyligen valdes till språkrör och utsågs till bostads- och jämställdhetsminister.

Som partisekreterare vill hon förverkliga ett tydligt mål:

– Det måste bli roligare att vara miljöpartist!

Läs hela intervjun av Csaba Bene Perlenberg i Jönköping-Posten här


Och vad menar jag då med det?

Jag minns när jag fick mina första politiska uppdrag, det var efter valet 2010 och det gick bra för Miljöpartiet. Idag är det väldigt många fler som tycker illa om oss och gärna uttrycker det. Att få utstå hat är inte roligt och vi ska inte upplevas som ett hot utan istället vara dom som pekar ut riktningen framåt.

Om jag bli partisekreterare kommer jag att jobba föra att vi ska vara ett parti där en vill och är stolt över att vara medlem i.

Har ni frågor om min kandidatur, hör av er!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *