Förstanamn: Emma Hult

Miljöpartiets kandidater till riksdag- och region i valet 2022 är utsedda Miljöpartiet de gröna i Jönköpings län har under lördagen haft sin valkonferens och på den fastställt kandidatlistorna inför valet till riksdag och regionfullmäktige senare i år.

Emma Hult, 33 år från Jönköping och riksdagsledamot sedan valet 2014 får förnyat förtroende att toppa riksdagslistan i valet 2022. Emmas kunskap och brinnande engagemang för allas lika rätt, rätten till rent vatten och ett tryggt hem är frågor som fortsatt kommer göra henne till en viktigt representant för Miljöpartiet i Sveriges riksdag.

Jag är oerhört tacksam för förtroendet och väldigt taggad på valrörelse samt att öka väljarnas stöd för partiet och vår politik. Vår tids största utmaning är klimatförändringarna, men det pågår flera kriser parallellt! Kriser för såväl människor som djur och naturen på vår jord. En utveckling som jag vill vara med och vända säger Emma Hult, förstanamn på Miljöpartiets de gröna i Jönköpings läns riksdagslista.

Här finns Miljöpartiet de gröna i Jönköpings läns riksdagslista och regionlistor inför valet i september i år.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *